Доведено, що в дерев’яному будинку добре жити. Рівень стресу падає, розум відпочиває, а легкі прекрасно себе почувають. Коли повітря в приміщенні змінюється в достатній мірі і контрольованим чином, вологість повітря приємна, температура в приміщенні рівномірна і не відчуваються протяги, жителі можуть насолоджуватися відчуттям благополуччя.

Багато хто думає, що якщо дерев’яний будинок дихає, значить, він не герметичний. Дихаюча конструкція не передбачає, що повітря вільно проходить через неї. Якщо конструкція виконана правильно з використанням кращих герметизуючих матеріалів, легко досягається потрібна категорія герметичності.

Повітропроникність деревини означає її природну здатність зв’язувати і виділяти вологу. Дерево – це матеріал, який прагне бути в рівновазі з навколишнім повітрям. Влітку бревно вбирає вологу з повітря в приміщенні і виділяє її в більш сухий зимовий сезон.

Дихаючі дерев’яні стіни згладжують різкі перепади вологості, що важливо як для здоров’я, так і для комфортного проживання.

Вибираючи дерев’яний будинок Ви отримуєте не тільки комфортне середовище для проживання, а й енергоефективну будівлю. Однак, звичайно це більше стосується індивідуального будівництва. За допомогою розроблених нами сучасних рішень ми значно підвищили енергоефективність дерев’яних каркасних будинків. Почніть будівництво свого проекту з нами вже зараз, дзвоніть за телефонами: +38 066 322 79 65 або +38 098 116 67 12.