Реконструкція горища може додати до Вашої оселі такі необхідні дорогоцінні квадратні метри. Ознайомтеся з нашими порадами щодо облаштування горища в каркасному будинку.

Перед початком реконструкції потрібно врахувати пару нюансів:

  1. Призначення горища. Ваше горище може бути різного типу, так горища з високими стелями можуть бути перетворені в нові житлові приміщення. Але горища з дуже низькими стелями придатні тільки для зберігання речей.
  2. Правильна висота стелі. Ваше горище повинне мати мінімальну висоту 1,80 м, а ухил стелі повинен перевищувати 30%.

Якщо перші два пункти задовільні, то можна приступати до ремонту. Компанія «АЛ-ХЕККА» пропонує кілька порад по реконструкції горища:

  • Більше світла. Додайте зенітні ліхтарі, щоб в кімнату потрапляла максимальна кількість світла протягом дня.
  • Ізоляція. Незалежно від того, чи призначене Ваше горище для проживання або для зберігання речей, ізоляція необхідна для іншої частини будинку. Поліпшення теплоізоляції – кращий спосіб знизити рахунки за опалення. Ви можете заощадити до 25%, а також отримати право на державну допомогу. Зв’яжіться з експертами, щоб дізнатися більше про ізоляцію.
  • Опалення. Щоб обігріти нову кімнату, Ви можете розширити центральне опалення. В цьому випадку сантехнік може зробити необхідні підключення і встановити радіатори. В іншому випадку Ви можете просто зупинити свій вибір на електровстановленні з м’якими радіаторами.
  • Надійність підлоги. Не забудьте переконатися, що підлога досить міцна, щоб витримувати навантаження в кімнаті. На сьогоднішній день існує безліч рішень, що дозволяють уникнути перевантаження поверхні.

Горище можна перетворити в корисний простір в залежності від Ваших потреб, наприклад, в кабінет, домашній офіс або кімнату для розваг.

Ми пропонуємо безліч різних проектів горища, з яких Ви точно підберете потрібний. Хочете перетворити горище в каркасному будинку дзвоніть за телефонами: +38 066 322 79 65 або +38 098 116 67 12.